Uw specialist in de reparatie van schoenen

Talon Expres-SCHOENMAKERGooi uw schoenen niet te snel weg wanneer ze uiterlijk hun beste tijd hebben gehad. Ga langs bij een schoenmaker en ontdek de veelzijdige service van schoenmakerij Talon Expres in Berchem. Ook uw lederwaren kunnen eventueel worden hersteld.

Schoenen herstellen

Geef uw schoenen nog een tweede kans wanneer een naad lost of de zool mankementen vertoont. Talon Expres bekijkt uw schoenen grondig voor een duurzame reparatie van schoenen in Berchem. Alle soorten schoenen kunnen worden gemaakt. Met nog eens nieuwe veters er in zijn ze helemaal als nieuw.

Lederwaren

Leder is een erg duurzame en sterke stof. Maar door het vele gebruik kan er zich wel eens slijtage voordoen. Dan is het moment aangebroken om langs uw schoenmakerij in Berchem te gaan. Handtassen, portefeuilles of riemen, breng ze gerust binnen om te herstellen.

Neem contact op

Stap nog wat langer rond met uw favoriete schoenen en laat ze herstellen bij Talon Expres. U hoeft ze enkel binnen te brengen voor een professionele reparatie. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem contact op en wij helpen u beslist verder.